به گزارش مهر، نخستین جلسهی شورای معاونان دادستانی تهران با موضوع «سیاستها و برنامههای دادسرای تهران»، به ریاست دکتر عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران برگزار شد.
عباس جعفری دولت آبادی با اشاره به برخی رویدادهای سیاسی، امنیتی و قضایی مهم سال گذشته اظهار داشت: با وجود ناآرامیهای موجود در برخی کشورهای همسایه مانند عراق و دیگر کشورهای عربی از جمله لبنان، سوریه و یمن، کشور سالی آرام و ایمن را پشت سر گذاشت و منازعات موجود در کشورهای همسایه، امنیت جمهوری اسلامی ایران را تحتالشعاع قرار نداد.
وی مهمترین دستاورد قضایی سال گذشته را اجرای قانون آیین دادرسی کیفری جدید اعلام کرد که تحولی بزرگ در رسیدگیهای کیفری محسوب میشود.
دادستان تهران همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را اتفاق سیاسی مهم سال گذشته ارزیابی کرد.
جعفری دولت آبادی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص مصونیت فرهنگی، تاکید کرد که این موضوع باید مورد توجه مسئولان در برنامهریزیهای سال جاری قرار گیرد و در توجه دادستانی تهران به این موضوع اظهار داشت: طی بازدیدهایی که از دو دادسراهای ارشاد و راهور انجام شد، با آمار قابل توجه رانندگی حین مستی و شرب خمر مواجه بودیم که نیازمند تحلیل، بررسی و اتخاذ تدابیر مناسب است.
وی در توضیح، آمار پروندههای رانندگی در حال مستی در شهر تهران در سال ۱۳۹۴ را دو هزار ۹۰۰ فقره اعلام کرد و ضمن این که این آمار را هشدار دهنده خواند، از سرپرستان نواحی خواست ضمن اتخاذ تدابیر مدیریتی همراه با برنامهریزی، در مقابله با این گونه جرایم اقدام نمایند.
نکتهی دیگری که به عنوان سیاست قابل اتخاذ در دادسرای عمومی تهران مورد تاکید دادستان تهران قرار گرفت، مبارزه با فساد اقتصادی است.
دادستان عمومی و انقلاب تهران در این راستا رصد پروندههای مرتبط با جرایم اقتصادی توسط سرپرستان نواحی را ضروری خواند.
دکتر جعفری دولت آبادی بازدید نوروزی دادستان از نواحی دادسرا را یکی از اقدامات سال جدید نسبت به سالهای گذشته دانست و با اشاره به مفید بودن ارتباط مستقیم دادستان با قضات و مراجعین و سرکشی به نواحی دادسرا، پیشبینی کرد که بازدیدهای سرزده ادامه یابد.
دادستان تهران همچنین از برگزاری جلسات نوبهای با سرپرستان و قضات نواحی خبر داد و با اعلام این که اولین جلسه در این راستا برای دادسرای ناحیهی هفت و دادسرای حمایت از انفال و ثروتهای عمومی برنامهریزی شده است، در توجیه علت برگزاری چنین جلساتی اظهار نمود: این جلسات میتواند به کارشناسی بهتر و مدیریت بهینه منجر شود و زمینه را برای سنجش و ارزیابی دادسراها به منظور تقسیم بهتر نیروی قضایی و اداری فراهم سازد.
وی با اشاره به اقدام موفق دادستانی و پلیس تهران در دستگیری سارقان طی سال گذشته، اعلام كرد: این برنامه تاثیر زیادی در کاهش جرم سرقت در تهران داشته و لذا لازم است در خصوص دیگر جرایم مهم مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما